Oostindiesign

Portfolio van Robbie Oostindie

Minor Skilled

Tijdens mijn minor wil ik mijzelf verbeteren om sneller te worden in het maken van een ontwerp.

In de tijd waar wij nu in leven is snelheid een prioriteit voor veel industrie├źn. Als grafische vormgever is het niet anders. Tijd is geld. Een werkgever of klant van een grafische vormgever heeft zo snel mogelijk een ontwerp nodig die ook van kwaliteit is. Dit is iets waar ik (veel) beter in wil worden.

Mijn producten worden gemaakt voor het fictieve bedrijf ‘The Traveler’, een computerspel ontwikkelaar (game developer) dat recent is opgericht door Ben Dover. Die een team van zes personen leidt. The Traveler wil bekend worden om haar mysterieuze fantasie games.

Dimension

Mensen uitnodigen voor een ongekende mooie reis. Een reis naar het onbekende. Een mysterieuze reis die men zal schokken en verbazen. Een portaal naar een andere dimensie. Terug gaan is geen optie, verken het nieuwe en laat je verassen. In de eerste game van The Traveler.. Dimension!

Waar gaat de game over

Het is net 1 januari 2018 geworden, het nieuwe jaar is aangebroken. Xavior Silverhair zit alleen in de kelder videogames te spelen. Op een andere televisie scherm is te horen dat er een meteoriet richting aarde komt. ”We mogen het nu naar buiten brengen, hou de personen vast waar jullie van houden en neem afscheid. Het einde van de wereld komt er aan”. Xavior denkt aan alle dingen die hij nog wou doen in zijn leven, maar niet heeft gedaan omdat hij zijn leven weg gooit door videogames te spelen.

Achter John is een klein onbekend wezentje die een portaal opent naar een andere dimensie. Het wezentje zegt dat er weinig tijd is en dat Xavior snel met hem mee moet gaan door het portaal als hij de wereld wil gaan redden van ondergang.

Veel geheimen worden onthuld voor Xavior, die in de andere dimensie op avontuur gaat om zijn aarde te redden van ondergang. De achtergrond van Xavior zijn familie. Maar ook mythische wezens die eerder op de aarde hebben gedomineerd, zijn te vinden in de andere dimensie. De oorsprong van Xavior en de mythische wezens worden duidelijk, maar ook wat het met de aarde te maken heeft.

De Apocalyps, een onthulling van kennis en openbaring. Verrijzenis uit de doden, de dag des oordeels, de hemel en hel komen voor de tweede keer op aarde en Xavior is er om zijn wereld te redden, maar hij komt samen met het wezentje voor moeilijke keuzes te staan.

Gaat hij andere werelden verwoesten om zijn eigen wereld te redden? Kom het te weten in de nieuwe game van The Traveler, Dimension!

Logo

  • De koepel kan gezien worden als portaal.
  • Het silhouetten mannetje / vrouwtje als reiziger.
  • Elementen om het mannetje / vrouwtje aan te kleden.
  • Een berg of wereldbol, om te laten zien dat je iets kunt bereiken.
  • Een controller zodat het te zien heeft dat het met gamen te maken heeft.
  • Less is more gebruiken, het moet niet te druk worden.

Huisstijl

Affiches


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Poster-2-727x1024.jpg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Poster-3-v2-727x1024.jpg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Poster-4-v2-727x1024.jpg

Dimension game cover


Dimension Game Disc
Website


Social Media


Youtube

Playstation Magazine

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Oostindiesign

Thema door Anders Norén