Oostindiesign

Portfolio van Robbie Oostindie

Robbie

logo-oostindiesign-v2-alleen

Hallo en welkom op mijn portfolio website! Ik ben Robbie, 29 jaar, net afgestudeerd als HBO Bachelor, opleiding Creative Media and Game Technologies bij Saxion Hogeschool en ontzettend graag bezig met grafische vormgeving.

Robbie - School V2

Mijn passie is voor vormgeving en design. Het zou geweldig zijn om mijn creativiteit uit te betalen met mooie ontwerpen. Het is gaaf om je eigen werk terug te vinden in de wereld en zou dit graag willen doen voor een mooi bedrijf. Dit kan het ontwerpen van een huisstijl zijn, maar ook logo’s, brochures, flyers, posters en het bewerken van bestaande afbeeldingen. Alles is mogelijk. Ik ben iemand die goed luistert, flexibel is, organisatorisch en altijd eerlijk. Ik heb ervaring met de programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign, maar ook het programma Premiere Pro voor het bewerken van video’s.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag bezig met ontwerpen, inspiratie opdoen, volleyballen, gamen, films/series kijken en een wedstrijd van FC Twente bezoeken.

Ik zoek een baan binnen de sector Grafische Vormgeving. Dit kan bijvoorbeeld als Grafisch Ontwerper zijn, maar ook als DTP-er, Signmaker en Art-director.

800px-konami_code-svg

© 2022 Oostindiesign

Thema door Anders Norén